Extra Diensten

Geneesmiddelen moeten correct ingenomen worden. De juiste pil op het juiste moment in de juiste dosis.

Dit is belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk Wij kunnen u hierbij helpen! Indien gewenst maken we een medicatieschema op en verdelen we je medicatie per innamemoment.

 

Bent u te laat om uw medicatie op te halen? Geen probleem, wij kunnen deze in een afhaalkluisje plaatsen, zodat u deze kan nemen wanneer het u past.

 

Wanneer het onmogelijk is naar de apotheek te komen wegens ziekte, ouderdom of weersomstandigheden, kunnen wij de medicatie aan huis bezorgen.

 

Interesse? Vraag het ons!

 

 

 

Vanaf oktober 2017 kent een nieuw concept zijn intrede in de apotheekwereld:

DE HUISAPOTHEKER. Hoewel, helemaal nieuw is het niet echt te noemen, vermits wij al jaren de vaste huisapotheker van vele mensen zijn, waarvoor dank! Het kind krijgt nu enkel een naam en krijgt officieel de erkenning die het verdient.

 

 

 

Iedereen aan wie gedurende 1 kalenderjaar minstens 5 terugbetaalde geneesmiddelen afgeleverd worden in dezelfde apotheek, waarvan minstens 1 als chronisch beschouwd kan worden, komt in aanmerking. Wij maken een medicatieschema voor u op en houden het up-to-date. Dit kan een grote hulp zijn zowel voor uzelf als voor andere zorgverleners. Geneesmiddelen werken het beste als ze correct ingenomen worden. Een medicatieschema kan zo orde in de chaos scheppen of een houvast bieden bij twijfel. U geeft de toestemming voor toegang tot uw Gedeeld Farmaceutisch Dossier, zodat alle medicatie in acht kan worden genomen. Dit om dubbelgebruik, interacties en eventuele problemen te kunnen detecteren. Deze service bieden we met het oog op het verlenen van de beste farmaceutische zorg waarbij het welzijn van u als patiƫnt centraal staat. We vragen u om een document te ondertekenen om deze dienstverlening te kunnen registreren.

 

Je huisapotheker staat klaar voor het opvolgen en bijsturen van het medicatieschema, met extra aandacht voor het correct gebruik van geneesmiddelen, gezondheidsvoorlichting en preventie en een intense samenwerking met de huisarts en andere zorgverleners.

 

Wat u kan doen, is een leeg medicatieschema invullen en aan ons terug bezorgen. Vraag er zeker naar in de apotheek!